Mød folk

I folk arbejder vi hver dag for at styrke unges demokratiske selvtillid og gøre det til en fast del af deres uddannelse til livet. Vi vil altid gerne tale med dig om det, så tøv ikke med at slå på tråden. Fang os på hej@folk.dk eller find den af os, du skal tale med herunder.

Rie Ljungmann, projektleder
Rie Ljungmann, projektleder

Rie er projektleder i folk og har til daglig ansvaret for at holde styr på alle de ting, vi sætter i søen og gerne vil. Det er Rie, du skal tale med om muligheder for samarbejde, partnerskaber og finansiering. Hun er også en del af at afvikle forløbene i 'Grib Demokratiet'.

Rie er uddannet historiker og har også engang været journaliststuderende. Før folk har Rie udviklet projekter, fået ideer og afviklet uddannelser, workshops og konferencer i forskellige samfundsengagerede tænketanke.

Indeni Rie findes et blødt punkt for unge, der vokser, og hun drømmer om at få meget mere konfetti ind i hverdagsdemokratiet.

Kontakt Rie på tlf. 2513 5293 eller mail rlm@duf.dk

 

Mette Post Riggelsen, underviser
Mette Post Riggelsen, underviser

Mette er underviser på træningsforløbet 'Grib Demokratiet' og ansvarlig for at udvikle undervisningsmaterialet, samarbejde med de skoler, der er med, og afvikle forløbene. Det er fx hende, du skal tale med, hvis du kender en skole, der også er optaget af at sætte demokrati på dagsordenen.

Mette er uddannet skolelærer og har arbejdet med folkeskolens ældste elever i fagene dansk, historie og samfundsfag. Hun har også en bachelor i sociologi og en fortid som elev- og studenterbevægelsesaktivist.

Hun er i god kontakt med sin indre teenager og elsker den didaktiske udfordring, der ligger i spændingsfeltet mellem ugidelighed og uovervindelighed, som tit kendetegner aldersgruppen.

Kontakt Mette på mpr@duf.dk eller tlf 6020 1428.

 

Hanna Nøddelund, fast træner
Hanna Nøddelund, fast træner

Hanna er fast træner i folk og er med i undervisningen og afviklingen og har styr på alt det praktiske. Hun er desuden ansvarlig for folks kommunikation, så det er Hanna, du skal have fat i, hvis du vil være med til at sprede det gode budskab om folk og vores arbejde eller har en god historie, vi skal høre.

Hanna har en bachelor i statskundskab og har tidligere arbejdet med at hjælpe og engagere erhvervsskoleelever i den demokratiske samtale.

Hun elsker at være med til at skabe rammerne for andres udvikling og at se unge få en større tro på sig selv og den rolle, de spiller i samfundet.

Kontakt Hanna på hn@duf.dk eller tlf. 6020 1446.